0237 231.264
0722 403.493

Despre Oscar

Restaurantul Oscar este unul dintre cele mai elegante locații din Focșani, care te întâmpină cu un design modern și o ambianță plăcută, cu un meniu deosebit și bogat. Fie că participi la un eveniment monden sau la o petrecere, fie că ai ieșit cu prietenii în oraș, la Oscar te vei simți mereu cel mai bine, pentru că la noi găsești tot ce îți dorești, avem experiență în a oferi servicii la cele mai înalte standarde, știm cum să satisfacem orice pretenție a clienților noștri. Ne place să-i vedem mulțumiți și ne bucurăm când revin cu drag la restaurantul nostru.

Locația restaurantului Oscar este una generoasă și oferim toate condițiile pentru ambient primitor și confortabil: parcare proprie cu 30 de locuri supravegheată video, sistem centralizat de ventilație, climatizare și desfumare a aerului, garderobă în antreul sălii de evenimente, servicii de servire rapide și de cea mai bună calitate.

Suntem pregătiți în orice moment pentru evenimente private, nunți sau botezuri, petreceri de firmă orice alt prilej în care clienții noștri doresc să se simtă bine. Oferim și servicii de catering cu livrare rapidă și preparate proaspete, ornate elegant pe platouri, specific standardelor restaurantului nostru.